De omgeving

Baron Frits ligt in het hart van Kessel, een pittoresk kasteeldorpje aan de rand van de Maas. Het Noord-Limburgse dorp kent een rijke geschiedenis en typeert zich door het historische marktplein, smalle straatjes, monumentale panden en als grootste trots Kasteel De Keverberg. Voor een korte impressie van Kessel kunt u dit filmpje bekijken. Voor een uitgebreide versie klikt u hier.

Daarnaast is het een perfecte plek voor natuurliefhebbers en actievelingen. Het vergezicht over de Maas is prachtig. Diverse wandel- en fietsroutes laten je kennismaken met het Maasdorp, haar omgeving en haar rijke natuur. Ook is er in de directe omgeving van Kessel van alles te beleven!

Wij hebben alvast een aantal toffe opties geselecteerd:

* Bezoek Kasteel de Keverberg, het modernste kasteel van Nederland (dit kasteel bevindt zich naast Baron Frits!)
    TIP: BuitenZinnen verzorgt hele gave activiteiten binnen Kasteel de Keverberg

* Sloepvaren over de golven van de Maas. Huur een sloepje voor een aantal uurtjes of voor een hele dag! je hebt hiervoor géén vaarbewijs nodig. Opstap plaats op de maasboulevard in Kessel. (op loopafstand van ons hotel) Bekijk hier de mogelijkheden en boek meteen https://www.sloepverhuurlimburg.nl/ 

* Binnen een half uur sta je midden in het gigantische designer outlet in Roermond. Shoppen maar!

* Genieten van een heerlijk handijsje tijdens een wandeling langs de maas of een overheerlijke ijscoupe? IJssalon Clevers in Kessel vindt u op 100 m. afstand van Baron Frits.

* Breng een bezoekje aan de Kasteeltuinen in het pittoreske dorpje Arcen. Laat uw zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek  de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel.

Vanuit Kessel ben je binnen een half uur in hartje Venlo of Roermond.