Hotel

COVID-19 UPDATE:

Ons hotel zal gesloten zijn tot het moment dat wij ons restaurant weer mogen openen. Op deze manier kunnen wij onze gasten weer onze volledige gastvrije service bieden. Wij kunnen onze gasten met de huidige maatregelen niet in de watten leggen en dit past niet bij ons.
Heeft u een hotelreservering staan voor de komende weken en heeft u vragen? Neem dan contact op via info@baronfrits.nl. Telefonisch zijn wij op dit moment niet tot zeer beperkt bereikbaar.

Wil je ervaren hoe het is om te slapen in de bijgebouwen van Kasteel De Keverberg? Kom overnachten bij Baron Frits! Het hotel kent vijf sfeervolle kamers met ieder een aparte leef- en slaapkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fantastisch uitzicht op de Maas. Als je de kamer uitloopt, sta je op het binnenplein van Kasteel De Keverberg, het pronkstuk van het Limburgse kasteeldorp.

Kasteel De Keverberg
Onze accommodatie is ook heel goed te combineren met de voorzieningen die het kasteel biedt. Vier bijvoorbeeld je feest bij het kasteel en kom bij ons overnachten. Je hoeft enkel de trap van het kasteel af te dalen en de volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant of panoramaterras.

Een overnachting boeken?
We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen! Reserveer je overnachting Boeken

Eerst onze beschikbaarheid checken?
Vul hieronder de gewenste aankomst- en vertrekdatum in en bekijk vrijblijvend of deze kamer(s) beschikbaar zijn.

Van: Tot: Check beschikbaarheid