Hotel

COVID-19 UPDATE:
Vanaf donderdag 15 oktober 2020 gelden de nieuwe maatregelen.
Ons hotel blijf voorlopig geopend en onze hotelgasten kunnen bij ons terecht voor ontbijt, lunch én diner. Dit zal wel in een aangepaste vorm zijn en uitsluitend op reservering. Deze reservering kunt u maken bij aankomst of op voorhand via onderstaande contactmogelijkheden.
Heeft u een hotelreservering staan voor de komende weken en heeft u vragen? Neem dan contact op via 077-4628462 óf stuur een email naar reserveringen@baronfrits.nl

Wil je ervaren hoe het is om te slapen in de bijgebouwen van Kasteel De Keverberg? Kom overnachten bij Baron Frits! Het hotel kent vijf sfeervolle kamers met ieder een aparte leef- en slaapkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fantastisch uitzicht op de Maas. Als je de kamer uitloopt, sta je op het binnenplein van Kasteel De Keverberg, het pronkstuk van het Limburgse kasteeldorp.

Kasteel De Keverberg
Onze accommodatie is ook heel goed te combineren met de voorzieningen die het kasteel biedt. Vier bijvoorbeeld je feest bij het kasteel en kom bij ons overnachten. Je hoeft enkel de trap van het kasteel af te dalen en de volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant of panoramaterras.

Een overnachting boeken?
We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen! Reserveer je overnachting Boeken

Eerst onze beschikbaarheid checken?
Vul hieronder de gewenste aankomst- en vertrekdatum in en bekijk vrijblijvend of deze kamer(s) beschikbaar zijn.

Van: Tot: Check beschikbaarheid