Hotel

COVID-19 UPDATE 27-11-2021:

De kamers zijn te boeken inclusief ontbijt. U kunt gewoon ontbijten in onze ontbijtruimte tussen 8.00-10.00 uur. Wij serveren het ontbijt per tafel en voldoen aan de richtlijnen volgens het RIVM. Let op: Ons restaurant is van ma t/m vrijdag gesloten en wij bieden geen roomservice aan. U bent natuurlijk vrij om zelf een maaltijd elders af te halen en deze op uw kamer te nuttigen. Op zaterdag en zondag is ons restaurant geopend van 11.00-17.00 uur. Ook onze inchecktijden zijn ook gewijzigd, u krijgt na reservering een email met instructies. Wij doen ons best om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Heeft u vragen stuur dan een email naar info@baronfrits.nl

Wil je ervaren hoe het is om te slapen in de bijgebouwen van Kasteel De Keverberg? Kom overnachten bij Baron Frits! Het hotel kent vijf sfeervolle kamers met ieder een aparte leef- en slaapkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fantastisch uitzicht op de Maas. Als je de kamer uitloopt, sta je op het binnenplein van Kasteel De Keverberg, het pronkstuk van het Limburgse kasteeldorp.

Kasteel De Keverberg
Onze accommodatie is ook heel goed te combineren met de voorzieningen die het kasteel biedt. Vier bijvoorbeeld je feest bij het kasteel en kom bij ons overnachten. Je hoeft enkel de trap van het kasteel af te dalen en de volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant of panoramaterras.

Een overnachting boeken?
We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen! Reserveer je overnachting Boekenvan:

Tot:

Check beschikbaarheid