Hotel

Wil je ervaren hoe het is om te slapen in de bijgebouwen van Kasteel De Keverberg? Kom overnachten bij Baron Frits! Het hotel kent vijf sfeervolle kamers met ieder een aparte leef- en slaapkamer. Onze kamers zijn allemaal split-level, het slaapgedeelte is enkel te bereiken met een wenteltrap.
De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fantastisch uitzicht op de Maas. Als je de kamer uitloopt, sta je op het binnenplein van Kasteel De Keverberg, het pronkstuk van het Limburgse kasteeldorp.

Kasteel De Keverberg
Onze accommodatie is ook heel goed te combineren met de voorzieningen die het kasteel biedt. Vier bijvoorbeeld je feest bij het kasteel en kom bij ons overnachten. Je hoeft enkel de trap van het kasteel af te dalen en de volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant of panoramaterras.

Een overnachting boeken?
We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen! Check direct of jouw gewenste datum nog beschikbaar is.
Let op, in het laagseizoen is ons restaurant op woensdagen gesloten. Op de woensdagavonden kunt u reserveren bij ons andere restaurant Bij Hofackers in Baarlo. (5 min. afstand met de auto) www.bijhofackers.nl of bel 077-4771256.

Het ontbijt wordt wel normaal in ons restaurant geserveerd zoals u van ons gewend bent. Komt u op woensdag aan dan zullen wij contact met u opnemen om de inchecktijd af te stemmen.

van: Tot: Check beschikbaarheid


Direct boeken kan natuurlijk ook: Boeken