Hotel

COVID-19 UPDATE:

Ons hotel is weer geopend vanaf 28 april 2021. De kamers zijn te boeken inclusief ontbijt. Dit ontbijt kunnen jullie in de ochtend binnen afhalen zodat jullie dit op de kamer kunnen nuttigen.
Let op, onze keuken en terras is, bij goed weer, 7 dagen in de week geopend van 12.00-18.00 uur. Hier kunt u heerlijk genieten van lunch, borrel of een warme hap. Buiten deze tijden of bij slecht weer zijn er voldoende afhaal/bezorgmogelijkheden in het dorp en omliggende dorpen.

Wil je ervaren hoe het is om te slapen in de bijgebouwen van Kasteel De Keverberg? Kom overnachten bij Baron Frits! Het hotel kent vijf sfeervolle kamers met ieder een aparte leef- en slaapkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden je een fantastisch uitzicht op de Maas. Als je de kamer uitloopt, sta je op het binnenplein van Kasteel De Keverberg, het pronkstuk van het Limburgse kasteeldorp.

Kasteel De Keverberg
Onze accommodatie is ook heel goed te combineren met de voorzieningen die het kasteel biedt. Vier bijvoorbeeld je feest bij het kasteel en kom bij ons overnachten. Je hoeft enkel de trap van het kasteel af te dalen en de volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt in ons restaurant of panoramaterras.

Een overnachting boeken?
We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen! Reserveer je overnachting Boeken

Eerst onze beschikbaarheid checken?
Vul hieronder de gewenste aankomst- en vertrekdatum in en bekijk vrijblijvend of deze kamer(s) beschikbaar zijn.

Van: Tot: Check beschikbaarheid