Bar/ restaurant

Een plek voor iedereen 

Een klein hapje eten met prachtig uitzicht, uitgebreid rustiek tafelen of lekker borrelen in de bar; iedere ruimte heeft zijn eigen charme. Ons panorama restaurant (vanaf donderdag 28 maart weer geopend!) en ons panoramaterras zijn dé plekken aan de Maas om lekker te ontspannen terwijl je de hele dag geniet van een prachtig uitzicht. Ook onze rustieke ruimte heeft prachtig uitzicht op de maas. 

Bij ons kunt u gastvrij GENIETEN van lunch, koffie & vlaai, ijs, borrel, diner, cocktails, gin tonic, mocktails enz.
Wij zijn geopend van 11.00 uur tot  +/-22.00 uur. (vanaf 1 april zijn wij weer 7 dagen geopend!)

U kunt lunchgerechten bestellen tot uiterlijk 16.30 uur en onze dinerkaart gaat in om 17.00 uur. U kunt aanschuiven tot 20.00 uur

Voor lunch en diner kunt u op dit moment op alle dagen een tafel reserveren via 077-4628462 of via ons contactformulier onder aan deze pagina. (LET OP wij reserveren overdag NIET op ons terras. Is er op het moment van aankomst toch plaats op het terras dan kunt u daar uiteraard plaatsnemen)

>LUNCH - DEUTSCH - ENGLISH
>DINER  (let op onze dinerkaart is met ingang van 28 juni weer aangepast met heerlijke nieuwe gerechten)
>KIDS DINER
>BORREL & COCKTAIL

Met welk gezelschap je ook bent, je bent van harte welkom!  De enige uitzondering die wij maken is het toelaten van honden in ons restaurant tijdens het diner (vanaf 17.00 uur) Overdag is dit geen enkel probleem en mag je trouwe 4-voeter gewoon mee naar binnen. 

Ben je tijdens het diner met een groep van 10 personen of meer dan hanteren wij onze  groepenkaart en vragen wij je om op voorhand de gemaakte keuzes door te geven. Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons 3-gangen keuze menu (deze kunnen wij u persoonlijk toesturen) óf van ons 3- of 4-gangen verrassingsmenu.
Op deze manier kunnen wij alles tot in de puntjes voorbereiden en de wachttijden tussen de gangen door hanteren zoals jullie van ons gewend zijn.

Vragen? Dan bel gerust even, 077-4628462

LET OP: Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging per email heeft ontvangen. Reserveert u voor vandaag dan adviseren wij u om even te bellen via 077-4628462.
Wanneer u binnen een tafel reserveert kunnen wij op voorhand niet toezeggen welke tafel u krijgt zodat wij flexibel kunnen blijven in onze tafelplanning. 
Wij reserveren overdag niet op ons terras. Is er op het moment van aankomst toch plaats op het terras dan kunt u daar uiteraard plaatsnemen.