Bar/ restaurant

Een plek voor iedereen 

Een klein hapje eten met prachtig uitzicht, uitgebreid rustiek tafelen of lekker borrelen in de bar; iedere ruimte heeft zijn eigen charme. Ons panoramaterras is dé plek aan de Maas om lekker te ontspannen terwijl je de hele dag geniet van een prachtig uitzicht. Ook onze wintertuin en rustieke ruimte hebben prachtig uitzicht op de maas. 

Bij ons kunt u gastvrij GENIETEN van lunch, koffie & vlaai, ijs, borrel, diner, cocktails, gin tonic, mocktails enz.
Wij zijn geopend van 11.00 uur tot  +/-22.00 uur. (Let op, onze keuken is pas vanaf 12.00 uur geopend)

U kunt lunchgerechten bestellen tot uiterlijk 16.30 uur en onze dinerkaart gaat in om 17.00 uur. U kunt aanschuiven tot 20.00 uur

Voor lunch en diner kunt u op dit moment op alle dagen een tafel reserveren via 077-4628462 of via ons contactformulier onder aan deze pagina. (LET OP wij reserveren overdag NIET op ons terras. Is er op het moment van aankomst toch plaats op het terras dan kunt u daar uiteraard plaatsnemen)

KERST 2022!
Dit jaar pakken we met kerst weer uit met een fantastisch 4-gangen keuze diner met een amuse van het huis. Het menu vindt u in de bijlage.

Op 1e én 2e kerstdag werken wij uitsluitend op reservering.
Op 1e kerstdag aanvang diner tussen 12.00-14.00 uur en 18.00 en 20.00 uur
Op 2e kerstdag aanvang diner tussen 12.00-14.00 uur en 18.00 en 20.00 uur

Wanneer u de reservering definitief wilt maken ontvangen wij graag de volgende gegevens van u:
Naam
Telefoonnummer
Emailadres
Aantal personen
1e of 2e kerstdag en het tijdstip (let op u reserveert dus een vast tijdstip. Bijvoorbeeld 18.30 uur voor 1e kerstdag)

Voor de eventueel aanwezige kinderen serveren wij een apart kidsmenu.

Zijn er allergieën of dieetwensen waar wij rekening mee kunnen houden dan horen wij dit graag.

Wij ontvangen de gemaakte keuzes uiterlijk op dinsdag 6 december per email. U kunt deze keuzes doormailen naar reserveringen@baronfrits.nl
Wij zullen u een ontvangstbevestiging sturen. Indien u deze niet van ons ontvangt dan willen wij u vriendelijk vragen om telefonisch contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat alles in goede orde door ons ontvangen is.
Wij adviseren u om niet lang te wachten met reserveren wanneer u de keuze op ons heeft laten vallen aangezien er al diverse reserveringen geplaatst zijn.

>LUNCH
>DINER (inclusief onze wildkaart)
>KIDS DINER
>BORREL & COCKTAIL
>KERSTDINER 4-GANGEN 
>KERST KIDS MENU

Met welk gezelschap je ook bent, je bent van harte welkom! 

Ben je tijdens het diner met een groep van 10 personen of meer dan hanteren wij onze  groepenkaart en vragen wij je om op voorhand de gemaakte keuzes door te geven. Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons 3-gangen keuze menu (deze kunnen wij u persoonlijk toesturen) óf van ons 3- of 4-gangen verrassingsmenu.
Op deze manier kunnen wij alles tot in de puntjes voorbereiden en de wachttijden tussen de gangen door hanteren zoals jullie van ons gewend zijn.

Vragen? Dan bel gerust even, 077-4628462


LET OP: Uw reservering is pas definitief wanneer u van ons een bevestiging per email heeft ontvangen.
Wij reserveren overdag NIET op ons terras. Is er op het moment van aankomst toch plaats op het terras dan kunt u daar uiteraard plaatsnemen