Over ons

Baron Frits
Op het meest unieke plekje van Kessel (Noord-Limburg) aan de rand van de Maas vind je Baron Frits. Een kleinschalig en sfeervol hotel met trendy restaurant en prachtig panoramaterras huisvest zich in de vroegere bijgebouwen van Kasteel de Keverberg. Een magische plek waar genieten centraal staat en de tijd lijkt stil te staan.

Baron Frits is vernoemd naar de laatste baron die in het kasteel woonde. In 2015 werd zijn skelet teruggevonden in de tuin van het kasteel. Zodoende een befaamde naam voor veel mensen in de regio. 

Gastvrij genieten aan de Maas 
Kom slapen, ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, vergaderen of feesten op deze bijzondere plek en geniet! We hebben alles in huis voor een onvergetelijke beleving. Laat je verrassen door een ontspannen, nostalgische sfeer en oprechte gastvrijheid. Het unieke uitzicht op de Maas maakt je verblijf helemaal compleet.

Baron Frits is een plek voor iedereen. Voor iedereen die wil genieten. Gastvrij genieten. Gastvrij genieten aan de Maas! 

Bekijk onze virtuele tour van 2019 voor een eerste indruk. Uiteraard hebben wij de afgelopen jaren niet stilgezeten en onder andere ons maasterras en bar volledig vernieuwd.

Jouw gastheer en gastvrouw: John en Sharon 
In 2014 trouwden we op dit unieke plekje in Kessel. We waren meteen verliefd op deze prachtige locatie aan de Maas. Apetrots dat we vier jaar later zelf onze gasten hier mogen verwelkomen. Een plek voor iedereen waar alles mogelijk is. Een gezamenlijke droom waar we elke dag van genieten. En precies dat gevoel willen wij ook aan onze gasten meegeven: Gastvrij genieten aan de Maas!